Huis regelement Frisbee


Secretariaat: Kootwijkstraat 163
                    2573 XN `s-Gravenhage
Tel: +31(0)703643989
Mobiel: +31(0)610552687
Internet:  www.thefloaters.nl
E-mail:  st.thefloaters@ziggo.nl

Frisbee Huisregels van The Floaters;
We zouden het erg op prijs stellen dat iedereen elkaar met respect  behandeld, en daarbij elkaars stoelen en/of Benches niet ongevraagd gebruikt.
Ook stellen wij het op prijs dat we het respect naar onze eigen en andere honden een gewoonte is, Correcties richting andermans hond stellen wij niet op prijs en zal alleen gebeuren door een instructeur!
We zouden graag zien dat iedereen zijn hond  zowaar nodig buiten het bereik van andere honden houd, Spelen doen we niet alleen als een van de instructeurs dit aangeeft en dit ten alle tijden zonder lijn!
Honden worden niet onbeheerd aan een hek vast gebonden zodat ze schade aan kunnen richten aan het veld of hekwerk,Graven op het veld is uit den boze!
Honden in de auto opbergen mag tenzij er voldoende ventilatie is .
Ongelukjes worden opgeruimd.
Mocht je niet kunnen trainen graag even afmelden bij een van de instructeurs of via de app.
De lessen beginnen om 19.30 en 20.30 voor die tijd dient er ingegooid worden zodat we meteen met de les kunnen starten , Er wordt maar met 1 hond per lesuur getraind .
Het is toegestaan dat er om de week door de andere handler met de hond wordt gewerkt .
Het uitkomen op een wedstrijd onder de naam van de Floaters dient in overleg met de instructeurs bij geen goedkeuring mag er natuurlijk wel aan een wedstrijd worden deelgenomen maar dan niet onder de naam van the Floaters